07/10/23 – 2ª Jornada – ESTADI: Mpal de Riudoms (aprox. 100 esp.)

C.D.ROQUETENC – 1; Luz

C.D. RIUDOMS B: Alba, Ariadna, Rocio, Carla Blanch, Mireia Ana Gargallo, Nadine, Esther, Sanara, Angels, Aida. SUPLENTS: Iris, Xenia, Inés, Carla López, Sara, Anna Ciurana

C.D. ROQUETENC:  Estel, Andrea, Maria Díaz, Anna, Tania, Callau, Clara, Eva, Aina, Sheila, Luz. SUPLENTS: Laura Carbó, Alba, Martina, Carla, Nayara

GOLS DEL PARTIT:

1-0, min15 – Ana Gargallo. Pilota que perd el Roquetenc quan intenta iniciar el joc des de darrera, passada a l’interior de l’area i rematada inapel·lable d’Ana des de la frontal de l’area petita.

1-1, min40 – Luz. Pilota recuperada al mig del camp, passada a l’espai on rep Luz venint de darrera, es planta davant la portera i amb una gran definició marca el gol de l’empat.

ARBITRE: Srta. Coca Escobedo, Andrea

Targetes C.D.Riudoms B: sense targetes

Targetes C.D.Roquetenc: sense targetes

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Bon inici de les visitants que en els primer cinc minuts han disposat de dos ocasions per avançar-se al marcador, però serien les locals les que aprofitant un error en sortida de pilota del Roquetenc han recuperat una pilota que s’acabaria convertint en la jugada de l’1-0, amb el marcador a favor el Riudoms ha tingut el domini i la possessió disposant d’ocasions per ampliar l’avantatge, però al minut 40 una pilota recuperada per les visitants ha permès al Roquetenc empatar el partit, marcador en que marxaríem al descans. A la segona part les locals han dominat els primers 15 minuts, però a mesura que avançaven els minuts el partit s’ha anivellat i el Roquetenc ha arribat mes sencer al tram final de partit, de fet les visitants en els darrers minuts han disposat de tres clares ocasions per emportar-se els tres punts. Però en resum el Roquetenc pot estar satisfet d’aquest inici de lliga, recordem que es un debutant, ha sumat 4 punts i de moment encara no ha perdut.