22/10/23 – 6ª Jornada – ESTADI: Antonio Ortega Parejo (aprox. 100 esp.)

C.D.ROQUETENC – 1; Tania

F.C. TARRACO: TITULARS: Mariel, Ariadna, Raquel, Sofia, Marina, Noelia, Laura, Marta, Nayara, Estefania, Paula. SUPLENTS: Alejandra, Anaïs, Alba, Ayelen, Reyes.

C.D. ROQUETENC: Estel Andrea, Maria, Anna, Tania, Gloria, Clara, Eva, Aina, Luz, Carla. SUPLENTS: Callau, Alba, Nayara, Miriam, Leire

GOLS DEL PARTIT:

1-0, min54 – Raquel. Falta lateral, centrada, una jugadora pentina la pilota i Raquel al segòn pal remata sola i marca.

2-0 min55 – Estefania. Pilota recuparada per les locals, passada a l’espai, rematada a porta, Estel pot rebutjar la pilota però Estefania molt atenta aprofita per marcar.

2-1 min60 – Tania. Extraordinari xut de Tania des de fora l’area veient que la portera estava lleugerament avantçada, un golàs.

3-1 mimin – Marina. Amb el Roquetenc volcat en atac, bona jugada de contaatac de les locals amb una passada filtrada a Marina que defineix molt bé davant Estel.

ARBITRE: S. Tosas Aliaga, David (bé)

Targetes FC. Tarraco: groga a: Ayelen Targetes

C.D.Roquetenc: sense targetes

BREU COMENTARI DEL PARTIT: Primera part força igualada amb domini altern i poques ocassions de gol, la més clara l’ha tingut el Roquetenc amb una rematada de volea de Gloria a la que la portera local ha respòs amb una bona aturada. A la segona part les locals s’han avançat als 9 minuts de la represa amb una jugada a pilota aturada, el gol ha fet mal a les roqueteres que al minut següent han rebut el segón gol, però tot i el fort cop rebut el Roquetenc s’ha refet i ha escurçat distancies amb un gran gol de Tania, fins al final domini i possessió de pilota per a les visitants però sense crear perill i les locals han sentenciat en una contra a dos minuts del final.