Menú Cerrar

PRIMER EQUIP 2 – 2 JESÚS I MARIA B

28/10/23 – 7ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 150 esp.)

C.D.ROQUETENC – 2; Joel Roig Gorka
U.E. JESÚS I MARIA B – 2; David Aalcal, Cristian Regolf

C.D. ROQUETENC: Dylan, Angel Cid, Maikel, Miquel Piñol (Pere-55’) (Aleix-64’), Ivan Arasa, Gorka, Toni Ondazabal, Codor (Daiz-59’), Joel Roig (Efren-55’), Quim, Morales

U.E. JESÚS I MARIA B: Salvador, Abdel (Cristian Regolf-68’), Ahmed, Morad, Albert Torres, Ronald, David Alcalà (Juan Carlos-55’), Sergi Marín (Sergi Benet-68’), Marius (Marc-77’), Aguilera, Jeroni

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min26 – David Alcalà. Passada a l’interior de l’àrea i bona rematada creuada de David del del punt de penal
1-1, min50 – Joel Roig. Passada a l’interior de l’àrea, Joel rep la pilota i supera Salvador amb un xut ras.
2-1 min66 – Gorka. Bona jugada de Morales per banda dreta, centra la pilota i Gorka venint de darrera remata des de la frontal de l’area i marca.
2-2 mimin – Cristian Regolf. Falta al mig de camp, saquen llarg penjant la pilota dins l’area i molt bona rematada de cap de Cristian que supera per alt al porter Josep.

ARBITRE: Sr. Dian Calero, Ruben

Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: Miquel Piñol, Morales i Angel Cid
Targetes U.E.Jesús i Maria B: grogues a: David Alcalà, Ahmed, Pau Benet, Aguilera (52’ i 53-expulsat). Vermella directa a: Llorenç (2n entren.– 73’)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Partit vibrant que ha finalitzat amb repartiment de punts. L’inici de partit ha estat trepidant i en els primers 7 minuts han hagut dos ocasions clares a cada porteria; després domini altern fins que al minut 26 els visitants s’han avançat al marcador, gol que ha fet mal al Roquetenc que fins al descans quasi no ha trepitjat l’area visitant, en canvi els partidalencs amb el marcador a favor dominaven el joc i abans del descans podrien haver ampliat l’aventatja. A la segona part el Roquetenc ha sortit amb més intensitat i ha pogut empatar ràpid als 5 minuts de represa, i el partit encara es posava més de cara per als locals quan al minut 53 els visitants es quedaven en 10 per l’expulsió d’ Aguilera amb doble groga. A partir d’aquest moment clar domini d’un Roquetenc que posava setge a la porteria visitant i que aconseguia desequilibrar el marcador amb un gol de Gorka al minut 66. Però abans del gol el Roquetenc ha patit un contratemps ja que una topada fortuita entre el porter Josep i el seu company Pere ha provocat una forta bretxa a tots dos i l’entrenador s’ha vist obligat a substituir-los esgotant la possibilitat d’introduir més canvis. Tot i el contratemps el Roquetenc tenia el partit control.lat i desaprofitava ocasions per sentenciar, els visitants gairebè només podien crear perill a pilota aturada i han aprofitat molt bé una falta al mig del camp al minut 86 per penjar la pilota a l’area i Cristian Regolf amb una gran rematada de cap marcaria l’empat. En els darrers minuts i el descompte el Roquetenc s’ha abocat a l’atac en busca del gol de la victoria i quasi el trova al minut 97, en una falta directa que treu Toni Ondazabal, el porter no rebutja bé la pilota deixant-la morta l’interior de l’area i Morales amb tot a favor per marcar ha estabellat la pilota al travesser. Al final empat a dos i el Roquetenc que encadena tres partits sense poder guanyar.