Menú Cerrar

TORTOSA 0 – 0 PRIMER EQUIP

22/10/23 – 6ª Jornada – ESTADI: Mpal Josep Otero (aprox. 150 esp.)

C.D. TORTOSA EBRE B – 0
C.D.ROQUETENC – 0

C.D. TORTOSA EBRE B: Gerard, Damien, Pablo (Vivan-82’), Arnau Pla, Marc Cubells (Sergi Tomàs-68’), Stephane, Yasser (Biel-68’), Alex, Roger Turch (Aleix-64’), Jan, Abde

C.D. ROQUETENC: Dylan, Pere, Angel Cid, Maikel, Joel Roig, Carrasco (Aleix Gisbert-87’), Morales (Oriol Masdeu-80’), Ivan Arasa, Toni Ondizabal, Daiz (Quim-64’), Codor (Gorka-64’)

GOLS DEL PARTIT:
SENSE GOLS

ARBITRE: Sr. Sanz Flores, Pau

Targetes C.D.Tortosa Ebre B: grogues a: Stephane, Abde, Arnau Pla i Alex
Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: Codor, Ivan Arasa, Oriol Masdeu, Mario Javaloyes (entr)

BREU COMENTARI DEL PARTIT
Tortosa Ebre B i Roquetenc s’han repartit els punts en un partit molt intens. Els primers 30 minuts s’han jugat amb molt de respecte, sense assumir riscos i en aquest tram no han hagut ocassions de gol; en els darrers minuts del primer temps si que han hagut aproximacions per part dels locals amb centrades perilloses que no trobaven rematador per molt poc, i per part visitant una remetada de cap de Maikel ben rebutjada per Gerard i un xut de Codor que ha sortit fora molt a prop del pal. A la segona part domini visitant en els primers minuts sense crear ocasions clares, i a mesura que avançaven els minuts creixia l’insistència del Tortosa Ebre B amb un Roquetenc més replegat que buscava sorprendre al contraatac. Les millors ocasions del tram final han estat per part local un xut de Stephane que ha fregat el travesser i per part visitant una falta directa que ha xutat Toni Ondazabal i que un defensor de la barrera ha desviat . Finalment el marcador no s’ha mogut i el Tortosa Ebre B segueix invicte com a local i el Roquetenc segueix invicte com a visitant.