15/10/23 – 5ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes anex (aprox. 150 esp.)

U.E.ALDEANA – 3; Silvia, Andrea, Marta

C.D. ROQUETENC: TITULARS: Estel, Andrea, Maria, Anna, Tania, Claudia, Gloria, Clara, Luz, Carla, Leire Ferraz. SUPLENTS QUE HAN JUGAT: Eva, Leire Alba, Cinta, Nayara, Miriam

U.E. ALDEANA: TITULARS: Laura, Ainhoa Alicia, Alba, Patricia, Andrea, Anna, Marta, Nuria, Silvia, Paula. SUPLENTS QUE HAN JUGAT: Gemma Joana, Eva, Julia, Naomi, Julene, Julia, Paula, Judit

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min9 – Silvia. Gran xut des de la frontal de l’area que supera per alt a Estel que estava lleugerament avançada.
0-2, min51 – Andrea. Bona pressió d’Andrea que s’aprofita d’una indecissió entre la defensa i la portera, per recuperar la pilota i marcar a porta buida
0-3, min56 – Marta. Passada a la punta esquerra on rep Marta que encara la porteria i supera Estel amb una precisa vaselina.

ARBITRE: Sr. Machí Aragonés, Marc
Targetes C.D.Roquetenc: sense targetes
Targetes U.E.Aldeana: sense targetes

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Les aldeanes han fet valer la seva superioritat técnica i física per imposar-se en el derbi del Baix Ebre. Ja de bon començament les visitants han sortit amb més intensitat dominant el tram inicial del partit i avançant-se al marcador amb un gran gol de Silvia al minut 9, però a partir del minut 25 el Roquetenc ha anat creixent i en el tram final de la primera part la posessió de la pilota s’ha equilibrat; això si, les locals no han creat cap ocasió clara de gol al primer temps. El Roquetenc ha sortit millor a la segona part i al minut 3 podria haver empatat amb una centrada xut d’Eva que ha rebutjat el travesser, però aquesta jugada ha activat a les aldeanes que s’han posat les piles i amb dos gols als minuts 51 i 56 han sentenciat el partit. Amb tot resolt el ritme del partit ha baixat, les visitants tenien el partit totalment controlat contra un voluntariós i combatiu Roquetenc que tot i ser inferior ho ha intentat fins al final, i de fet en els darrers minuts ha disposat de dos ocasions per marcar.