24/09/23 – 2ª Jornada – ESTADI: Mpal de Deltebre (aprox. 100 esp.)

C.D.ROQUETENC – 2; Miquel Piñol, Codor

C.D. LA CAVA: Paulino, Eloy, Marc, Arnau (Carles Favà-49’), Marc Perelló, Gerard, De la Torre, Vences, Nadil (Albert-33’), Allan, Pol Navarro (Marcel-69’)

C.D. ROQUETENC:  Josep, Pere (Miquel Piñol-38’), Angel Cid, Maikel, Joel Roig, Gorka (Aleix Gisbert-76’),  Carrasco, Quim, Morales, Ivan Arasa (Codor-64’), Toni Ondazabal

GOLS DEL PARTIT:

1-0, min12 – De la Torre (penal). Maikel amb el braç estirat desvia una passada dins l’àrea, l’àrbitre xiula penal i De la Torre el transforma amb un xut a la dreta enganyant al porter

1-1, min55 – Miquel Piñol. Corner des de la dreta, centra Toni Ondazabal molt tancat i bona rematada de cap de Miquel que marca l’empat

2-1, min66 – Codor. El jugador rep la pilota al mig del camp, se’n va de dos rivals i a 10 metres de la frontal de l’àrea fa un xut extraordinari que entra per l’escaire, un golàs..

ARBITRE: Sr. Gil Masip, Mario

Targetes C.D.La Cava, grogues a : De la Torre, Marc Perelló, Pol Navarro i Izan (banqueta)

Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: Miquel Piñol, Gorka, Josep, Angel Cid, Carrasco, Mario Javaloyes (banqueta) i Dídac Cid (banqueta)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Primera part de domini local, els caveros s’avançaven amb un gol de penal al minut 12, que fins al descans tenien el partit controlat i han disposat d’ocasions per ampliar l’avantatge davant un  Roquetenc que no estava còmode damunt del terreny de joc i a penes inquietava la porteria local. Però al segon temps el Roquetenc ha sortit amb més intensitat i el partit ha girat com un mitjó, ben aviat el Roquetenc ha empatat el partit i ha passat a dominat el joc, al minut 64 en una topada fortuïta amb un rival Ivan Arasa ha sofert un fort trep a la cella i ha estat substituït per Codor, el canvi ha estat decisiu perquè Codor en la seva primera intervenció ha marcat un golàs que decantava el partit del costat visitant. Fins al final el Roquetenc s’ha defensat amb ordre davant una Cava imprecisa que no trobava la manera de crear perill i jugant a la contra en els darrers minuts els visitants han desaprofitat dos clares ocasions per sentenciar el partit. Finalment els tres punts han caigut del costat d’un Roquetenc que es posa segon a la classificació. La visita a La Cava es talismà per als de Roquetes ja que en les darreres 12 temporades excepte una derrota l’any 2014 sempre han puntuat.