Menú Cerrar

PRIMER EQUIP 1 – 2 PERELLÓ

14/10/23 – 5ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 150 esp.)

C.D.ROQUETENC – 1; Toni Ondozabal

C.E.PERELLÓ –        2; Andreu Mauri, Sánchez

C.D. ROQUETENC:  Josep, Pere, Angel Cid, Maikel, Joel Roig (Daiz-58’), Gorka (Oriol Masdeu-75’), Carrasco, Quim (Morales-61’), Toni Ondazabal, Aleix Gisbert (Codor-58’), Miquel Piñol

C.E. PERELLÒ: Alex, Jonathan, Laboria (Sabaté-79’), Albert Mauri, Genís (Franch-61’), Arnau, Saul (Carcellé-75’), Ismail, Vasile (Sánchez-61’), Andreu Mauri, Chimeno

GOLS DEL PARTIT:

1-0, min47 – Toni Ondazabal. Jugada per banda esquerra de Joel Roig, centrada rasa a l’interior de l’àrea i Toni des del punt de penal remata i marca.

1-1, min46 – Andreu Mauri. Pilota rebutjada a la frontal de l’àrea on Andreu rep i fa un xut ras fent passar l’esfèrica pel mig dels defensors entrant dins la porteria ajustada al pal.

1-2, min71 – Sánchez. Corner favorable als visitants, centrada, rebutj de la defensa i Sánchez sol a la frontal de l’àrea fa un xut ras ajustat al pal que Josep no pot aturar tot i estirar.se bé tocant la pilota

ARBITRE: Sr. Mabrouk Eddahani, Achraf

Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: Gorka i Codor

Targetes C.E.Perelló: grogues a: Arnau, Genís, Saul i Chimeno

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Primera derrota del Roquetenc a la lliga davant un Perelló que es situa als primers llocs de la classificació. Primers minuts de domini visitant però, ha estat el Roquetenc qui, culminant una bona jugada d’atac, s’ha avançat al marcador al minut 14; fins al descans domini altern amb ocasions a les dos porteries. Al segon temps els visitants han sortit amb més intensitat i ben aviat han empatat, el gol ha donat confiança a un Perelló que ha dominat el tram inicial de la segona part, però els locals a la contra també podien marcar. En aquesta fase el gol podia arribar a qualsevol porteria i han estat els perellonencs els que han decantat el marcador a favor seu al minut 71. Fins al final els visitants han jugat més replegats i el locals que un cop més han arribat més sencers al tram final de partit passant a dominar totalment i disposant de moltes ocasions per  empatar, les més clares una falta directa que Toni Ondazabal ha enviat a la creueta al minut 88 i una rematada de Carrasco sol davant del porter que ha enviat la pilota fora al minut 91. En resum, la falta d’encert ha condemnat a un Roquetenc que per esforç i entrega no mereixia marcar de buit.