Menú Cerrar

FEMENÍ 1 – 2 U.E. SUBIRATS

15/10/23 – 3ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 150 esp.)

C.D.ROQUETENC – 1; Gloria

U.E.SUBIRATS     –  2; Laura Torné, Roser Alemán

C.D. ROQUETENC:  TITULARS: Martina, Ana, Maria Díaz, Aina, Nayara, Tania Querol, Luz, Eva Lluís, Andrea, Clara Poy, Gloria. SUPLENTS QUE HAN JUGAT: Laura Carbó, Leyre, Alba, Carla

U.E. SUBIRATS: TITULARS: Elena, Ana Cande, Julia Miquel, Ana Tutusaus, Laura Torné, Mireia, Aina Arán, Victoria, Roser Alemán, Laura Foz, Ariadna. SUPLENTS QUE HAN JUGAT: Jessica, Ariadna Carrique, Judit, Àngels, Diana, María Dolors, Martina

GOLS DEL PARTIT:

0-1, min7 – Laura Torné. La davantera rival rep una passada a l’interior de l’àrea i supera Martina amb un xut ras.

1-1, min9 – Gloria. Centrada des de la dreta, la defensa no pot rebutjar i Gloria que lluita la pilota allarga la cama i remata aconseguint l’empat.

1-2, min75 – Roser Alemán. Corner des de la dreta, rebutja la defensa, hi ha una segona centrada i llavors bona remata de cap de Roser que supera Martina per alt.

ARBITRE: Sr. Abaghad, Youssef

Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: Maria Díaz, Eva Lluís (62’ i 96’-expulsada). Vermella directa a: Ana (3’)

Targetes U.E.Subirats: grogues a: Judit i Victoria

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Partit jugat amb una temperatura i humitat molt elevades, que ha fet que el desgast físic hagi estat molt gran. El partit ha quedat condicionat per una jugada determinant al minut 3, quan la davantera visitant Laura Torné encarava la porteria local i Anna Montolio en l’afany d’evitar el gol l’ha placat, fet que ha provocat que l’àrbitre aplicant correctament el reglament l’hagi expulsat amb vermella directa, per tant les locals jugarien gairebé tot el partit amb inferioritat. L’expulsió ha fet mal a les roqueteres i les visitants ho han aprofitat per dominar el tram inicial de partit; al minut 4 han enviat una pilota al travesser i al minut 7 s’avançarien al marcador, però quan pitjor ho passaven les locals en la primera vegada que trepitjaven l’àrea visitant aconseguien empatar amb un gol molt ben lluitat per Gloria. Fins al descans partit igualat amb arribades a les dos porteries. A la segona part les visitants amb superioritat han sortit amb més intensitat i tenien la possessió, al minut 60 podrien haver marcat amb un fort xut des de la frontal de l’àrea al que la portera local que avui debutava Martina ha respòs amb una gran aturada. Al minut 75 les visitants s’han avançat amb un gol de cap en una segona jugada després d’ un servei de corner, llavors s’han defensat amb ordre davant un Roquetenc que ho ha intentat però el cansament físic d’haver jugat tot el partit en inferioritat s’ha notat i les locals gairebé no han inquietat a la portera rival, a més ja al descompte les locals han patit una segona expulsió per doble groga a Eva Lluís.