22/04/23 – 25ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 100 esp.)

C,F, STA,BARBARA – 2; Genís Callau, Adrià

C.D. ROQUETENC: Josep, Gerard Cid, Maikel, Quim (Carrasco-73’), Morales, Ivan Arasa, Codor, Eloi Melich (Ayoub-60’), Toni Ondozabal, Manelet (Sergi Mestre-86’), Daiz

C.F. STA.BARBARA:  Xavier, Samper, Ethan, Adrià, Sergi Vallés (Vidal-75’), Josep Callau, Toni Calafat (Edgar-65’), Franklin (Angel-46’), Pastor, Genís Callau (Andre-70’), Pau

GOLS DEL PARTIT:

1-0, min35. Morales. Passada vertical a Morales que rep la pilota al punt de penal i marca amb un xut ras i col·locat

1-1, min57. Genís Callau. Xut des de la frontal de l’àrea que rebutja Josep en curt i Adrià en posició molt dubtosa aprofita per marcar.

1-2, min70. Adrià. Llarga jugada d’atac visitant on hi han dos rematades al pal i a la tercera Adrià si encerta a marcar amb un xut creuat.

2-2, min82. Com en el primer gol, passada vertical a Morales que control.la al punt de penal i després d’un retall supera al porter amb un xut ras ajustat al pal.

ARBITRE: Srta. Domínguez Palacios, Ana

Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: Morales i Carrasco

Targetes C.F. Sta.Bàrbara: grogues a: Franklin, Toni Calafat, Pastor i Adrià

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Primera part amb més domini local , però sense ocasions clares de gol, encara que al minut 35 el Roquetenc ha aprofitat una de les arribades per avançar-se al marcador  fet que li ha permès marxar al vestidor amb avantatja. Al segon temps els visitants han estirat línies buscant l’empat i l’han trobat en una jugada molt polèmica al minut 57 quan Adrià (que semblava en clar fora de joc) aprofitava un refús curt de Josep per marcar. Llavors el partit s’ha obert amb ocasions a les dos àrees i han estat els visitants qui agafaven avantatja al minut 72, llavors el Santa Bàrbara s’ha replegat més intentant conservar el marcador a favor davant un Roquetenc que buscava l’empat trobant el premi del gol a 8 minuts del final. Fins l’acabament no hi haurien més ocasions clares de gol i el partit acabaria en taules. El Roquetenc finalitza el cicle de 9 partits seguits a casa amb un un balanç de 2 victòries, 4 empats i 3 derrotes, sumant només 10 punts dels 27 possibles.