Menú Cerrar

CRÓNICA FEMENÍ – CAMPREDÓ (11-0)

Solemne victòria del femení davant la UE Campredó. Tot i el resultat final, el joc de les roqueteres no va ser tan fluid ni creatiu com ho havia estat el partit anterior del qual se’n desprenien sensacions molt positives. El plantejament del Campredó també va influir molt, ja que van optar per una pressió alta i un joc força vertical.

El primer gol arribava als 15 minuts i va ser qüestió de treure la teranyina a la xarxa perquè després els gols arribessin un darrere l’altre. A mesura que el partit avançava les locals es notaven més còmodes sobre el terreny de joc i se les veia gaudir. Aquests partits són molt importants per agafar confiança, provar, equivocar-se, corregir i tornar a provar.

GOLS DEL PARTIT:

1-0, min15. Jou

2-0, min17. Mari Pau

3-0, min20. Laura Santamaria

4-0, min27. Mari Pau

5-0, min52. Laura Santamaria

6-0, min53. Aina Portoles

7-0, min54. Laura Santamaria

8-0, min56. Aina Portoles

9-0, min57. Jou

10-0, min62. Tania Querol

11-0, min68. Cinta Andreu

9-0, Gol de Jou a passada de Laura Santamaria