Menú Cerrar

CRÓNICA CORBERA D’EBRE – ROQUETENC (2-1)

29/04/23 – 26ª Jornada – ESTADI: Mpal. de Corbera (aprox. 100 esp.)

C.F. CORBERA      – 2; Andres, Adrian

C.D. ROQUETENC – 1; Daiz

C.F. CORBERA: Gerard, Alvárez, Ivan Canalda, Aziz, Mousaab (Jordi Roca-89’), Adrián (Aitor-89’), Andrés (Frixach-84’), Arnau Cugat (Edar Sabaté-94’), Khalid, Arnau Descarrega (Eric Gironés-73’), Sammedh  

C.D. ROQUETENC: Josep, Gerard Cid, Pere (Sergi-83’), Maikel, Joel Roig (Toni Ondozabal-21’), Morales, Carrasco, Ivan Arasa (Angel Cid-83’), Codor (Quim-46’), Sergi Mestre, Manelet (Daiz-46’)

GOLS DEL PARTIT

1-0, min24, Andrés. Falta directa a un metre de la frontal de l’àrea, molt ben executada per Andres que marca un gran gol

2-0, min34, Adrià. Pilota que rep Adrián a la banda dreta, entra a l’àrea després de retallar dos defensors i marca amb un xut creuat, un altre gran gol.

2-1, min96, Daiz. Passada a l’interior de l’àrea, que rep Daiz i marca amb un xut ras ajustat al pal.

ARBITRE: Sr. Micas Orellana, Edison

Targetes C.F.Corbera: grogues a: Arnau Descarrega, Aziz, Alvárez, Edgar Sabaté i Frixach

Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: Ivan Arasa, Carrasco, Josep, Gorka (banqueta), David Garcia (entr)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

El Roquetenc amb moltes baixes i una mala dinàmica de resultats ha fet possiblement un dels pitjors partits de la temporada, i ha donat vida a un voluntariós Corbera que després de la victòria encara pot somiar amb la permanència. El partit s’ha jugat sota una fina pluja que ha deixat el terreny de joc molt ràpid i relliscós Primers minuts igualats i els locals que s’avançarien al minut 24 amb un bon gol de falta d’Andrés, el Roquetenc ha reaccionat i a la jugada següent ha enviat una pilota al travesser, quan semblava que podia arribar l’empat els locals en una contra han fet al 2-0, resultat al que marxaríem a vestidors. A la segona part els locals tot i ser un equip tècnicament més limitat, han fet un gran treball defensiu i han jugat amb molta intensitat i ganes, davant un Roquetenc sense idees en atac que era incapaç de crear perill a la porteria local, de fet han estat els corberans qui jugant a la contra han tingut les ocasions més clares per ampliar el marcador. Al darrer instant (minut 96) el Roquetenc ha pogut marcar mitjançant Daiz, però ja no ha hagut temps per més i els tres punts s’han quedat a Corbera de manera merescuda. El públic local ha acomiadat al seu equip amb un gran ovació i crits de “si se puede”.