Menú Cerrar

CRÓNICA LA PLANA – FEMENÍ (0-7)

Vint-i-sisena jornada de lliga on el femení del Roquetenc es desplaçava al sempre difícil camp de la Plana. Les locals van sortir amb un bloc baix, cosa que va dificultar molt el joc en últimes zones a les roqueteres que no van poder estrenar el marcador fins al minut 15 amb una bona combinació entre Santa i Jou i un gran remat de Mari. Després del gol venien els pitjors minuts del Roquetenc que no trobava la forma d’entrar a la xarxa creada per l’equip planer, així i tot una gran acció tècnica de Jou amb una gran vaselina posava el segon gol.

A partir d’aquí les roig i groguetes es van sentir més còmodes i això es va notar en la circulació, fent unes grans jugades de les quals sortirien els gols de Santa i de Laura Carbó i a les acaballes del partit Jou i Mari farien els dos últims gols.

Destacar el redebut de la jove Alejandra Torrejón que amb tan sols tretze anys ja ha disputat el segon partit amb les amateurs i ha aconseguit un gol.

Amb aquests tres punts el Roquetenc es manté líder i invicte a aquesta lliga i la setmana que ve es troba amb un partit clau contra el tercer classificat, el Perelló, que encara té opcions de repetir el campionat de lliga.

CONSULTA LA CLASSIFICACIÓ

GOLS DEL PARTIT:

0-1, min15. Mari Pau

0-2, menos 25. Jou

0-3, min28. PP

0-4, min40. Laura Santamaria

0-5, min47. Laura Carbó

0-6, min63. Jou

0-7, min66. Mari Pau

0-2 Gol amb gran qualitat de Jou

0-4 Gran jugada entre Laura Santamaria i Jou

0-5 Gran combinació entre Laura Santamaria i Laura Carbo