Menú Cerrar

PRIMER EQUIP – RAPITENCA (0-5)

06/05/23 – 27ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 100 esp.)

C.D.ROQUETENC   – 0

U.E. RAPITENCA B – 5;  Gervais (3 de penal), Joan Forné, Edgar

C.D. ROQUETENC: Josep, Pere, Angel Cid (Stephane-81’), Maikel, Morales (Quim-59’), Carrasco (Ivan Arasa-68’), Codor, Toni Ondozabal, Daiz, Sergi (Eloi Melich-59’), Miquel Piñol (Gerad Cid-59’)   

U.E. RAPITENCA B:  Matias, Piqueras (Cobos-85’), Genís, Aleix, Albert, Gervais, Saul, Enric Rovira (Xavier-81’), Edgar, Joan Forné, Efren

GOLS DEL PARTIT:

0-1, min39. Gervais. Penal per traveta de Sergi a Edgar i Gervais el transforma amb un xut col·locat a l’escaire

0-2, min51. Gervais. Lleuger contacte a l’interior de l’àrea i l’àrbitre xiula un segon penal favorable als visitants molt protestat pels jugadors locals. El torna a xutar Gervais amb un xut ras i fort, Josep toca la pilota però no pot evitar que acabe entrant

0-3, min82. Joan Forné. Corner favorable als visitants, la defensa no encerta a rebutjar, i després de varis rebots la pilota cau als peus de Joan que remata sol a un metre de la ratlla de gol.

0-4, min84. Edgar. Amb els locals ja fora del partit, jugada de contraatac, Edgar rep sol a l’interior de l’àrea i supera Josep amb un xut ras i creuat.

0-5, min92. Gervais. Jugada de contraatac visitant que acaba amb una agafada d’un defensor local dins l’àrea, l’àrbitre xiula el tercer penal favorable als visitants i Gervais torna a marcar en aquesta ocasió amb un fort xut pel centre que entra a la porteria després de tocar el travesser.

ARBITRE: Sr. Romero Gómez, Andy

Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: Miquel Piñol, Ivan Arasa i Josep

Targetes U.E.Rapitenca B: grogues a: Albert, Efren i Gervais

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Resultat tant contundent com enganyós el que s’ha produït aquesta tarda al Municipal de Roquetes. La primera part ha estat marcada per la forta calor i aixó ha fet que el ritme del partit fos lent, apenes s’han produït ocasions de gol fins que al minut 39 arribaria el primer penal que donaria aventatja als visitants, el Roquetenc ha reaccionat bé al gol rebut i en els darrers cinc minuts ha disposat de tres clares ocasions per empatar. La segona part ha començat amb clar domini local i els de Roquetes desaprofitarien dos clares ocasions, però quan semblava que arribaria l’empat en una jugada de contraatac l’arbitre xiularia un polèmic segon penal favorable als rapitencs molt protestat pels jugadors i afició local, la Rapitenca B es posava amb un 0-2 a favor, però el Roquetenc s’ha refet de l cop i ha dominat clarament disposant de moltes ocasions per marcar, la falta d’encert dels davanters impedia marcar el gol que hagués donat vida al Roquetenc, en aquesta fase del partit els locals també han reclamat dos possibles penals però l’àrbitre no estava disposat a xiular res a l’àrea visitant. Al tram final amb el Roquetenc molt cansat els visitants mot efectius marcarien dos gols que sentenciaven el partit, i el temps de descompte l’àrbitre xiularia un tercer penal favorable als rapitencs que permetia a Gervais completar un hatrick des dels 11 metres. En la historia recent del Roquetenc (darreres quatre dècades) es el primer cop que li xiulen tres penals en contra en un mateix partit, caldrà revisar l’arxiu per mirar de trobar algun precedent més antic.