Menú Cerrar

CRÒNICA DEL DERBI: C.D. ROQUETENC 0-1 JESÚS CATALÒNIA

02/10/21 – 1ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 200 esp.)

C.D.ROQUETENC – 0

C.F.J.CATALONIA – 1; Cristian Arasa

C.D. ROQUETENC: Josue, Ahmed (Gerard Cid-60′), Maikel, Joel Roig, Gorka, Quim (Bouba-71′), Joel Forné, Sergi Mestre (Angel Cid-77′), Luís David, Morales, Loann (Xavier Bautista-71′)

C.F. Jesús CATALÒNIA: Alex, Cosido, Dani Iniesta, Xavier Pastor, Martí Panisello, Aleix (Dani-87′), John, Sergi Escoda, Leandro (Eric Sebastià-74′), Cristian Arasa (Moha-92′), Espinach

GOLS DEL PARTIT

0-1, min12: Cristian Arasa. Centrada des de la punta dreta i hi ha 3 rematades a porta, la primera va al pal, la segona la treu el porter i la tercera acaba en gol. Els locals protesten que en la centrada prèvia a les rematades la pilota havia traspassat la ratlla de Fons.

Àrbitre: Sr. Tosas Aliaga, Victor

Targetes C.D. Roquetenc: grogues a: Ahmed i Bouba

Targetes C.F. Jesús Catalònia: grogues a: Martí Panisello, Sergi Escoda, Eric Sebastià i Cristian Arasa

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

El Catalònia ha entrat millor al partit i ha dominat el tram inicial, marcant al minut 12 el que seria l’únic gol del partit en una jugada molt protestada pels locals que reclamaven que la pilota havia traspassat la ratlla de fons abans de la centrada que acaba en gol, després al minut 18 han estat els visitants qui han reclamat un gol fantasma entenen que Josuè havia rebutjat una rematada des de dintre la porteria, val a dir que són jugades molt ràpides i difícils de veure per un sol àrbitre com passa als partits de 3ª Catalana. El Roquetenc ha millorat al tram final del primer temps i ha tingut més possessió de pilota disposant de tres bones ocasions per empatar, però ha faltat encert. A la segona partit intens i igualat amb un Catalònia que ha sabut gestionar l’avantatja, el Roquetenc ha creat perill a pilota aturada en els darrers minuts fent mèrits per sumar com a mínim l’empat, però no ha estat precís en la rematada final i finalment s’ha repetit la història de la temporada passada i el Roquetenc ha començat la lliga perdent el derbi a casa.