Menú Cerrar

CRÒNICA C.D. ROQUETENC – JESÚS I MARIA

17/10/21 – 3a Jornada – ESTADI: La Unió (L’Aldea) (prox. 100 esp.)

C.D. ROQUETENC – 1; Quim

U.E. JESÚS I MARIA – 0

C.D. ROQUETENC: Josue, Gerard Cid, Angel Cid (Ivan Arasa-60′), Ahmed, Maikel, Gorka (David Vilanova-79′), Quim, Luís David, Bouba (Xavier-60′), Morales (Youness-85′), Loann

U.E. JESÚS I MARIA: Marc Masdeu, Luis Javier, Aguilera (Pau Marín-63′), Ronald (Josep Casanova-72′), Roger (Joab-79′), Jonatan, Llambrich, Zouhir, Toni Calafat, Jordi Borras, Raimon (Gaitán-63′)

GOLS DEL PARTIT

1-0, min72: Quim. Passada llarga a Morales que encara al porter, però quan entra a l’àrea fa una passada lateral a Quim que venia de darrere, aquest controla, retalla un defensor i defineix molt bé amb un xut creuat a mitjana alçada.

ARBITRE: Sr. Casado Margalef, Aitor (bé)

Targetes C.D. Roquetenc: grogues a: Bouba i Àngel Cid

Targetes U.E. Jesús i Maria: grogues a: Raimon, Aguilera i Jordi Borràs.

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Partit disputat a L’Aldea pels treballs de ressembra de la gespa natural del Municipal de Roquetes, i per la impossibilitat del Jesús i Maria de canviar l’ordre de joc a causa de unes obres que s’estan fent al Camp de L’Aube.

La primera part ha estat molt igualada i intensa, però sense ocasions de gol a cap porteria, el poc perill que s’ha creat ha estat amb accions de pilota parada. La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica, però amb més arribades del Roquetenc, al minut 59 els locals han reclamat un penal quan el davanter Morales ha estat agafat dins l’àrea per un defensor. Seguidament s’han produït canvis i el partit ha entrat en una dinàmica en què tots dos equips buscaven la porteria rival fent un joc més directe, i han estat els locals qui han aconseguit marcar amb una gran combinació d’atac entre Morales i Quim. Fins al final com era d’esperar els visitants han estirat línies buscant l’empat, però el Roquetenc s’ha defensat amb molt d’ordre i només ha concedit una ocasió clara de gol, ha estat al minut 87 quan un davanter rival ha rematat sol des del punt de penal, però ha enviat la pilota per sobre del travesser. En resum el Roquetenc suma la segona victòria de la lliga i a més ho fa davant un rival incòmode al qual no havia pogut derrotar en els darrers quatre anys.