Menú Cerrar

CRÒNICA C.D. ROQUETENC – OLÍMPIC MORA D’EBRE

03/04/21 – 5ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 100 esp.)

C.D.ROQUETENC – 1; Joel Forné

OLÍMPIC MORA D’EBRE – 0

C.D. ROQUETENC: Josue, Eric Torres (Roger Turch-80’), Joel Roig (Roger Miralles-63’), Joel,Forné (Chimeno-58’), Loann, Ivan Arasa (Quim-89’), Valls (Arnau-46’), John, Miquel Piñol, Genís, Saul

OLÍMPIC MORA D’EBRE: Nogales, Quim Vila, Madero, Oriol Prat (David Ramírez-52’), Ibáñez (Pau Treig-46’), Xavi Anell, David Ferrer (Pau Treig-79’), Pau Múñoz, Gustavo Soriano (Sánchez-70’), Félix, Sofiane

GOLS DEL PARTIT

1-0, min18: Joel Forné. Passada d’Ivan Arasa a Joel Forné, i des de fora l’àrea fa un xut fort, ajustat al pal i a mitja alçada, impossible per al porter. Un golàs.

ARBITRE: Sr. París Encinas, Eduard

Tarjetes C.D.Roquetenc: groga a: John

Tarjetes Olímpic Mora d’Ebre: grogues a: Oriol Prat, David Ferrer i Sánchez

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Un golàs de Joel Forné ha donat els tres punts al Roquetenc que ha sumat la segona victòria consecutiva i la primera a casa. Durant tot el partit el Roquetenc ha jugat molt concentrat i amb intensitat, pressionant molt a sobre als morencs que mai s’han trobat còmodes damunt el terreny de joc. A la segona part quan els visitants han estirat línies el Roquetenc amb espais a la contra ha tingut dos clares ocasions als peus de Chimeno per sentenciar, als darrers minuts l’Olímpic ha buscat més el joc directe però la defensa local molt segura durant tot el partit sempre rebutjava el perill, ja al temps de descompte s’ha produït una topada a l’àrea local que els visitants han reclamat com a penal, encara que l’àrbitre ha xiulat falta en atac.

El Roquetenc per fi ha trencat la maledicció que arrossegava jugant com a local en que feia gairebé 23 mesos que no guanyava (des del 11/05/19 quan va derrotar la Rapitenca B per 3-0), s’ ha de tenir en compte que la pandèmia havia tingut molt a veure ja que la temporada passada dels 11 partits que no es van poder disputar el Roquetenc 7 els tenia com a local.