13/05/23 – 28ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 150 esp.)

C.F. XERTA           – 3;  M.Piñol (p.p.), Zouhir, Roger Martí

C.D. ROQUETENC: Josep, Gerard Cid, Pere (Carrasco-72’), Maikel, Quim (Manelet-83’), Ivan Arasa (Morales-61’), Codor, Eloi Melich (Angel Cid-61’), Toni Ondozabal, Daiz, Miquel Piñol (Ayoub-61’)

C.F. XERTA:  Jordi, Manel Ventura, Cesc, Zouhir, Toni Cid, Roger (Yassine-66’), Soufiane (Roger Martí-38’), Hurtado, Artur Doliu, Pep Martí, Bayerri (Joan Doliu-76’)

GOLS DEL PARTIT:

0-1, min3. Miquel Piñol (pròpia .porta). Centrada de Pep Martí des de la punta dreta i Miquel Piñol al intentar rebutjar marca en pròpia porta

1-1, min15. Toni Ondozabal. Llarga jugada d’atac local i després d’una rematada de Codor al pal, Toni molt atent aprofita el rebutj per marcar.

2-1, min19. Maikel. Jugada d’ata local, rebutja la defensa i Maikel des de la frontal de l’àrea fa un gran xut que entra a mitja alçada pegat al pal

3-1, min44. Quim. A Codor li fan una traveta dins l’àrea i l’àrbitre xiula penal. Quim el transforma amb un xut ras ajustat al pal

3-2, min68. Zouhir. Passada a l’interior de l’àrea i xut creuat de Zouhir des del punt de penal.

3-3, min93. Roger Martí. Amb el partit trencat extraordinari xut de Roger des de fora l’àrea que entra per l’escaire, un golàs

ARBITRE: Sr. Alfageme Aporta, Raul

Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: Ivan Arasa, Miquel Piñol, Codor, Eloi Melich, Ayoub (73’ i 91’-expulsat)

Targetes C.F.Xerta: grogues a: Bayerri, Zouhir, Yassine, Joan Doliu, Hurtado (70’ i 82’-expulsat)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

El C.D.Roquetenc i el C.F. Xerta ens ha regalat un partit intens, entretingut, amb moltes ocasions i alternatives al marcador. Els visitants han colpejat primer amb un gol afortunat al minut 3 quan Miquel Piñol en un mal rebutj ha marcat en pròpia porta, el Roquetenc s’ha refet del cop i ha capgirat el marcador amb dos gols entre els minuts 15 i 19. Fins al descans domini altern amb ocasions a les dos àrees i seria el Roquetenc qui mitjançant un penal aconseguiria el 3-1 abans del descans, A l’inici del segon temps els locals podrien haver sentenciat amb una rematada al pal, però el Xerta molt intens mai ha perdut la cara al partit i després de dos rematades al travesser acursaria distancies al minut 68. Fins al final  ocasions a les dos àrees, la més clara per als xertolins amb una altra rematada al pal, al tram final tots dos equips s’han quedat amb inferioritat per dobles grogues al visitant Hurtado i el local Ayoub, als darrers minuts partit trencat i joc d’anada i tornada, sent els visitants qui tindrien el premi de l’empat amb un golàs de Roger Martí al minut 93.

Segueix la mala ratxa del Roquetenc que ja acumul.la 7 partits sense guanyar amb una segona volta bastantdecebedora.