Menú Cerrar

FEMENÍ – TORTOSA (5-2)

Dimecres passat el femení es va enfrontar contra el CD Tortosa i va imposar-se per cinc gols a dos.

No va ser un partit còmode per a les locals, ja que les tortosines plantejaven un bloc baix i un joc molt defensiu. Tot i que això permetia a les roqueteres tenir la possessió de la pilota, en aquesta jornada la intensitat i fluïdesa no va ser el seu punt fort.

Així i tot, les roquetes s’avançaven molt prompte al marcador, abans del minut 1, amb un gol de cap de Sheila.

Després d’una jugada confusa, el Tortosa empatava el partit i l’equip local havia de fer un gran esforç per posar el 2-1.

A la mitja part les roqueteres van sortir més connectades i amb dues marxes més i aleshores és quan es va veure al Roquetenc: motivació, ganes, il·lusió i ambició per obtenir els tres punts. Queden dos partits i és molt important sumar.

Així van arribar els dos gols definitius del Roquetenc i al final del partit en una mala sortida de l’equip, el Tortosa faria el 5-2.

Ara no es pot fallar i les noies del Roquetenc continuen treballant per aconseguir l’objectiu i somiant per fer-lo realitat.

Dissabte vinent ens desplacem a La Fanecada, partit decisiu contra el segon classificat, l’Alcanar. Us esperem a tots i totes, perquè la unió fa la força i qui sap si aquesta força ens ajuda a poder ser campiones el proper 27 de maig.

Seguim!⚔️