Menú Cerrar

CRÒNICA CD ROQUETENC – C.F. JESÚS CATALONIA

03/10/20 – 1ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 200 espectadors)

C.D.ROQUETENC – 1; Ivan Arasa (p)

C.F.J.CATALÒNIA – 2; Aleix (2)

C.D. ROQUETENC: Gerard, Maikel (Marc Miró-75’), Joel Roig, Arnau, Joel Forné (A.Gordo-69’), Roger Miralles (Ivan Arasa-46’), Youness, Miquel Piñol, Genís, Saul, A.Caballé (Loann-69’)

C.F.J.CATALONIA: Alex, Ion (Aleix Mola-46’), Joseph, Cristian Arasa (Joseph Ricardo-94’), Aleix (Dani Morcillo-83’), Martí Panisello, Dani Iniesta, Josep Callau (Ceesay-83’), Lluís, Mohamed (Leandro-59’), Joan Pau

GOLS DEL PARTIT

0-1, min13: Aleix. Centrada des de la punta esquerra de Cristian Arasa i rematada creuada d’Aleix des del vértex de l’àrea petita.

0-2, min71: Aleix. El davanter visitant veu que el porter local està una mica avançat i des de camp propi fa un xut precís marcant un autèntic golàs.

1-2, min.78: Ivan Arasa. Topada entre un davanter local i el porter, l’àrbitre xiula penal (molt protestat pels visitants) i Ivan Arasa el transforma enganyant al porter.

ÀRBITRE: Sr. Skoblyuk Ris, Maksym

Targetes C.D.Roquetenc: groga a: Miquel Piñol

Targetes C.F.J.Catalonia: grogues a: Aleix Mola, Aleix, Dani Iniesta, Martí Panisello i Lluís

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Derbi intens amb el que s’ha estrenat la Lliga 2020/2021. Una primera part de domini visitant en que els jesusencs han aprofitat la primera ocasió clara del partit per avançar-se i, amb el marcador a favor, han estat molt còmodes sobre el terreny de joc davant un Roquetenc que no trovaba la manera de crear perill a la porteria rival. A la segona part, els locals han sortit amb més intensitat I el joc s’ha anivellat, però quan més insistia el Roquetenc ha arrivbat el golàs d’Aleix que posava el 0-2 al marcador. Malgrat això, els locals no han baixat els braços, han seguit lluitant i trobaven el premi del gol amb un penal molt discutit pels visitants que, a 12 minuts del final, donava emoció al partit. Al tram final, el Roquetenc ho ha intentat però els visitants, ben col•locats i amb ofici, han mantingut el resultat favorable i s’han emportat els punts en joc.