Menú Cerrar

RENOVACIONS I FITXATGES DEL PRIMER EQUIP

Aquesta nova temporada el primer equip del CD ROQUETENC ha vist modificada la seva plantilla.

Les renovacions són les següents:

Al cos tècnic trobem la renovació de RAIMON PARDO. Pel que fa als jugadors, els que seguiran vestint la camiseta roja i groga serán el capità IVAN ARASA, MAIKEL FERNANDEZ, ARNAU PALLARÉS, JOEL ROIG, ROGER TURCH, QUIM MARTINEZ, GERARD CID, JOSEP MARTINEZ i MIQUEL GASULLA.

Els fitxatges són els següents:

Pel que fa al cos tècnic tenim la incorporació de l’entrenador DAVID VILANOVA. Els jugadors que incorpora l’equip són ALEIX CABALLÉ, ERIC TORRES, JORDI VALLS, YOUNESS MOUKSETE, MIQUEL PIÑOL, ALBERT GORDO, SAÚL LÓPEZ, GENÍS VALLS, GERARD ESTORACH, ROGER MIRALLES, JOEL FORNÉ I MARC MIRÓ.

Amb aquesta plantilla esperem obtenir moltes victòries aquesta temporada!