11/10/20 – 2ª Jornada – ESTADI: Mpal. de Corbera (aprox. 100 espectadors)

C.D.ROQUETENC – 3; Youness, Miquel Piñol, Aleix Caballé (p)

C.F. CORBERA: Tomás, Juan Antonio (Alejandro-46’), Marc Sabaté, Enric Gironés (Adrià-66’), Robert Costa, Domínguez, Jordi, Joan Garzón, Marc Terrats, Xavier, Arnau (Jan-79’)

C.D. ROQUETENC: Gerard, Eric Torres (Joel-53’), Maikel (Loann-6’), A.Gordo (Roger Miralles-46’), Ivan Arasa (Arnau-77’), Marc Miró (Gerard Cid-77’), Youness, Miquel Piñol, Genís, Saúl, Aleix Caballé

GOLS DEL PARTIT:

1-0, Jordi – 43’. El porter visitant rebutja una pilota, rebota a l’esquena de Jordi, i el rebot agafa direcció porteria sorprenent a Gerard que no pot fer res per evitar el gol.

1-1, Youness – 59’. Falta lateral llunyana. Centrada rasa molt forta, el porter no pot blocar la pilota i Youness, molt atent a l’àrea petita, aprofita el rebuig defectuós del porter per marcar.

2-1, Jordi – 66’. Penal comès per Miquel Piñol molt protestat pels visitants, Jordi el transforma amb un xut fort i col·locat.

3-1, Jordi – 73’. Passada a l’interior de l’àrea, Jordi rep al punt de penal i defineix molt bé amb un xut ras i col·locat culminant el hat-trick.

3-2, Miquel Piñol – 86′, Falta lateral, centrada a l’àrea i molt bona rematada de cap de Miquel Piñol.

3-3, Aleix Caballé – 89’. Penal comès per Xavier que trepitja a Roger Miralles a l’interior de l’àrea. Aleix Caballé el transforma amb un xut fort a trencar pel centre de la porteria.

ÀRBITRE: Sr. Kennoudi, Jamal

Targetes C.F.Corbera: grogues a : Marc Terrats, Domínguez, Arnau, Marc Sabaté, Xavier

Targetes C.D.Roquetenc: grogues a: A. Gordo, Ivan Arasa, Miquel Piñol i Loann

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Primera part força igualada i disputada encara que sense ocasions clares de gol a les dos porteries. Quan semblava que marxaríem al descans amb empat, una jugada afortunada al minut 43 ha permès als locals marxar amb avantatge als vestuaris. A la segona part, el Roquetenc ha reaccionat i aconseguiria empatar al minut 59. Malgrat això, només dos minuts després, un penal transformat per Jordi tornava a donar avantatge als locals. Amb aquest intercanvi de gols semblava que el Corbera havia sortit reforçat i ha tingut un quart d’hora de domini. Al minut 73 Jordi, l’home del partit, marcava el 3-1 que semblava decidir l’enfrontament. El Roquetenc no ha baixat els braços i ha seguit lluitant fins a final i, de fet, els visitants han arribat més sencers físicament al tram final de partit. Al minut 85, una gran rematada de cap de Miquel Piñol posava el 3-2. Aquest gol ha donat ales als visitants i al Corbera li han entrat els dubtes. A un minut del final, un clar penal transformat per Aleix Caballé suposava l’empat. El Roquetenc ha estat a un pas de sumar els tres punts ja que al minut 92 ha desaprofitat una clara doble ocasió de gol en que primer el porter local Tomàs i després un defensor sota pals han evitat el 3-4. De totes formes, el Roquetenc ha sortit de Corbera amb bones sensacions ja que ha pogut rescatar un punt en un partit que perdia 3-1 a cinc minuts del final.