Menú Cerrar

C.D. Roquetenc 0-1 Godall

07/03/20 – 23ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox.100 espectadors)

C.D.ROQUETENC – 0

F.C. GODALL – 1; Zouhir

C.D. ROQUETENC: Iniesta, Gerard Cid (Pere-46), Vilanova, Maikel, Martí Farreny (Aleix Gisbert-74’), Miki, Arnau (Quim-46’), Oscar Camarero, Cristian Ventura, Ivan Arasa (Edgar-83’), Roger Turch (Miquel Gasulla-93’)

F.C. GODALL: Alex Estorach, Pau González, Yassine (Josep Vives-79’), Piñeiro (Canalda-60’), Boulayd, Alex, Zouhir, Guillem, Aleix Royo (Aitor-74’), Ferràn, Ivan (Miquel Cana-15’)


GOLS DEL PARTIT

0-1, min13: Zouhir. Centrada a l’àrea, indecisió entre el porter i el defensor en que cap dels dos rebutja la pilota i el davanter visitant, molt atent, ho aprofita per avançar-se a tots dos i enviar la pilota al fons de la xarxa.

ÀRBITRE: Sr. González Parra, Jaume

Targetes C.D.Roquetenc: groga a: Maikel

Targetes F.C.Godall: grogues a: Yassine i Aleix Royo

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Nova desfeta del Roquetenc a casa i els de Roquetes ja acumulen 10 mesos sense guanyar davant la seva afició, una dada preocupant a la que s’ha de sumar el fet que encadena 3 partits sense marcar. Ben aviat els godallencs, al minut 13, s’han avançat al marcador i, un cop més, el Roquetenc es veia obligat a remuntar. Els visitants, amb la confiança del gol a favor, estaven molt ben posicionats damunt el terreny de joc davant un Roquetenc que tenia la possessió de la pilota però quan passava de mig camp es mostrava incapaç de crear perill. A la segona part, ha seguit la mateixa dinàmica amb un Roquetenc que ha fet canvis ofensius però que no ha creat ocasions clares de gol. En canvi, els visitants, a la contra, han tingut opcions clares per sentenciar el partit. La més clara ha estat una rematada de cap al pal al minut 59. El Roquetenc, amb més cor que cap, ho ha intentat fins al final però, un cop més, sense idees en atac davant un Godall molt sòlid que ha pogut mantenir l’aventatge i sumar tres punts molt importants per ells.