Menú Cerrar

FEMENÍ – PERELLÓ (3-1)

Partit entre dos equips capdavanters a la classificació on ja es sabia que seria un partit molt renyit. El Roquetenc intentava fer el seu joc de combinació, però una pressió alta i intensa de les perellonenques dificultava molt aquest estil tan característic de les noies de Juanpe i Joel.

Una acció desafortunada en creure que una pilota havia sortit de banda ho aprofitarien les visitants, ja que van estar més astutes, per posar el 0-1 al marcador, resultat en què arribaríem al descans.

A la mitja part, arribaven canvis que donaven aire a les locals i sortien creant perill amb una acció de córner on la pilota tocava dues vegades al travesser. Finalment, en un desplaçament llarg d’Estel a l’esquena dels rivals, Sheila amb el cap aconseguia el primer gol roquetenc.

Aquest gol va donar molt d’oxigen a les roig i grogues que amb una jugada a pilota parada en una falta lateral i un gran remat de Jou posaven el 2-1.

El Perelló buscava l’empat, ja que el temps s’acabava i donat això, es generaven espais que amb un gran contraatac de Marta va aprofitar per posar el 3-1 definitiu al marcador.

En conclusió partit molt intens que mostra el gran nivell dels dos equips i el perquè de la gran temporada que han fet.

El femení rebrà aquest dissabte vinent al Tortosa en què serà un gran derbi.

Queden tres jornades perquè les roqueteres puguin fer una temporada històrica.

CONSULTA LA CLASSIFICACIÓ

GOLS DEL PARTIT:

0-1, min31. Júlia Navarro

1-1, min54. Sheila

2-1, min66. Jou

3-1, min69. Marteta

1-1 Gol de Sheila
2-1 Gol de Jou
3-1 Gol de Marteta