20/03/21 – 3ª Jornada – ESTADI: Mpal Roquetes (aprox. 75 esp.)

U.E. JESÚS I MARIA – 3; Oriol (2), Youness

C.D. ROQUETENC: Gerard, Maikel, Joel Roig (Youness-46’), Chimeno, Loann (Roger Turch-55’), Ivan Arasa, Roger Miralles (Saúl-46’), Valls (Joel Forné-46’), Miquel Piñol, Genís, Aleix Caballé

U.E. JESÚS I MARIA: Marc (Sergi-46’), Llambrich (Joab-46’), Ronald, Josep, Oriol, Isaac (Amine-74’), Youness, Jordi Borrás (Ferràn-67’), Pau (Rafa-46’), Omar, Albert

GOLS DEL PARTIT

0-1, min4: Youness. Errada de la defensa local que permet a Oriol quedar-se sol a l’interior de l’area i marcar.

0-2, min52: Oriol. Xut creuat des de l’interior de l’area

0-3, min65; Youness. Un altre desajust de la defensa local i Younees torna a rematar sol des de l’interior de l’area

1-3, min71: Maikel. Bona rematada de cap de Maikel a la sortida d’un corner

2-3, min78; Falta que treu Genís penjant la pilota a l’interior de l’area i la desvía amb el cap Joel marcant el gol.

ARBITRE: Sr. Veliz Abanto, Jean Paul

Tarjetes C.D.Roquetenc: groga a: Valls i Youness

Tarjetes U.E.Jesús i Maria: grogues a: Pau, Rafa, Ronald, Omar, Joab, Youness i Josep

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

El futbol ha tornat al Municipal de Roquetes al cap de 5 mesos, després de la polèmica generada per la represa de la competició. Abans de començar el partit s’ha tingut un record en forma de minut de silenci per al soci i dels aficionats mes fidels del club que ens va deixar el passat mes de gener: Juanito Aragonés. Quan al partit els locals han sortit imprecisos i en els primers cinc minuts els visitants han tingut dos clares ocasions i en una d’elles s’han avançat, al Roquetenc li costava entrar al partit i els visitants tenien el partit prou controlat. A la segona part el Roquetenc ha fet canvis ofensius, però això generava espais al darrera que els visitants han aprofitant per marca dos gols més i situar-se amb un 0-3 que semblava sentenciar el partit. Però els locals no s’han rendit i amb dos gols a pilota aturada s’han posat de ple en la lluita pels punts en joc. Al tram final el Roquetenc ha buscat l’empat a la desesperada però li han mancat idees en atac i els visitants al contraatac podrien a ver sentenciat, però com no no han fet s’ha mantingut l’emoció fins al final.